Snacka om otur!


Jag har fått världens förkylning!
Jag har verkligen inte råd att vara borta från jobbet men vad ska man göra när man har feber, snoret rinner konstant och man ser mer eller mindre ut som en zombie..
Jag orkar inte vara sjuk. Det tar verkligen på krafterna och det är något som jag verkligen inte har just nu...
Jag har bara legat hela dagen, antingen i sängen eller på en madrass i vardagsrummet.

Nyss tittade vi på ett avsnitt av desperate housewives.. å jag grät floder! usch, varför ska de göra så jobbiga avsnitt för?
Snart kommer Mandy hit, hon ska sova över för hon jobbar imorn.. de är bara 2 st imorn för att alla är tydligen sjuka.. tycker verkligen synd om dem!
Sa till min chef att jag kan ju försöka gå å jobba imorn men hon sa direkt att det ska jag inte göra eftersom jag har feber idag. Även om de bara är 2.

Japp, så roligt inlägg var det här...
Men ett roligare inlägg imorn.. kanske.. om jag orkar..
Now send me some heeling thoughts!!
-Tanja

5 månader av kärlek!


Och ännu flera att se fram emot :)
Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 5 månader... det är inte mkt, jag vet, men för varje dag som går älskar jag honom bara mer och mer. Och som tur är så är det ömsesidigt ;) hehe.

Idag har inte hänt så mkt, var uppe på stan en snabbis med syrran å Eya och sen kom jag hem för att laga mat.. nu håller jag på å samlar krafter för att orka ta hand om disken :)

Jag har varit medlem på lunar, I have absolutely no idea Why??, men idag så tog jag bort min användare.. är ändå aldrig inne på den sidan ändå.. och det är alltid en massa äckel som skriver kommentarer och det är inte så kul...
Men för att komma till saken varför jag berättar om det är att jag hittade ett dagboksinlägg som jag skrev för några hundra år sen.. hehe, bevis på att jag är en vettig person ;)
____________________________________________________________________________________________

Att ligga sked är en mänsklig rättighet...

... Så varför gör inte jag det då oftare kan man undra :P

Vissa kanske tänker att jag inte har något vettigt att säga, men det har jag. Allt jag säger är vettigt, just för att jag är en extremt vettig person.

Jag vet att man inte ska kasta glas i stenhus, just därför gör jag inte det. Det borde inte någon göra för att det är inte vettigt.

Men nu så är jag trött och jag borde gå och lägga mig, vilket vore vettigast men nu så är jag så trött så jag orkar inte sova....vilket låter...ovettigt?? fast jag är en vettig person så jag går väl och lägger mig.

God natt!!
______________________________________________________________________________________________

Haha. Så kul var det kanske inte. Men roligt iaf. Eller inte. What do I know?
Japp, då var det dags för den där disken...
På återseende!

-Tanja

Besök

Vi fick lite oväntat besök nu på kvällen..
Markus kompis kom och hälsa på.. trevligt är det ju alltid med lite besök.. men ska upp tidigt imorn, men det gör inget :)
Jag skulle ju alltid kunna gå å lägga mig men kan inte göra det om vi har folk hemma.. lite konstigt kanske men jag kommer inte till ro på nåt sätt..


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Annars så har vi inte gjort så mkt idag.. var förbi syrran en stund på kvällen och hälsade på..
Drack kaffe och hade lite allmänt trevligt :)
Känner mig så himla seg.. inte alls kul. Har inte lust eller ork att göra något egentligen... men det blir väl bättre snart hoppas jag...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Imorn ska jag göra en rätt så "drastig" grej i mitt liv... har faktiskt inte gjort det förut, för jag har inte känt att det behövs.. men nu är jag så himla trött och jag känner att jag klarar inte av det helt enkelt så det är något som jag måste göra. Även om det egentligen inte är rätt tidpunkt på många sätt men man måste kunna må bra och gå efter kropp och själ ibland.
Så jag skriver imorn vad det är för grej, för dem som inte vet, efter att jag pratat med den berörande personen.
Nu är det dags att gå å vara lite social....


God natt för er där ute!
-Tanja

....


Har verkligen inte orkat blogga nu på sista tiden...
Det är så mkt funderingar i mitt huvud just nu om allt möjligt...
Jobbet känns ingen bra faktiskt, har tagit ett stort beslut om det nu...
Jag är så himla trött varje dag efter jobbet och har verkligen kommit in i en downperiod pga av det..
Känns ingen kul.
Häromdagen var jag så himla nere att jag bara grinade hela kvällen. Men det är så skönt att ha en så förstående pojkvän som verkligen finns där för en och som orkar att stå ut med mig nu när jag har det som jobbigast!
Det betyder så oerhört mkt!
Jag vet att allting kommer att bli bättre snart.. även om ekonomin tar lite stryk och man får verkligen spara varenda liten slant som man bara kan. Men jag känner ändå att pengar är inte allt, utan hur man mår är det som är det viktigaste!
Jag har verkligen inte mått bra under någon vecka nu.. men allt löser sig till slut.

Idag ska vi hem till mamma och äta.. har ju så dåligt med pengar just nu så det känns skönt att slippa tänka på att laga mat idag :)

Nu ska jag gå och duscha. Får väl se när jag uppdaterar nästa gång ;)

-Tanja

Tillbaka till sverige


Idag åker vi tillbaka till sverige.
Det känns både skönt och tråkigt.. jag trivs ju så bra här i finland men jag saknar ändå sverige.
Vi kanske ska ta å flytta hit i 1 år eller nåt :) hyra ut våran lägenhet i andra hand.. heheh

Får se om jag skriver nåt mer innan vi åker, om inte så skriver jag imorn när vi är hemma. Lägger upp ett par bilder också.

-Tanja

Det nya året..

..är här..
Känns egentligen lite konstigt.. åren går rätt så snabbt.
Men jag hade ett väldigt bra år 2008. Min älskade systerdotter föddes! jag hittade den underbaraste killen i hela världen, och jag har lyckats gått ner i vikt utan att banta!
Och mkt mkt mer självklart men orkar inte skriva ner allting..

Vi har avgett båda nyårslöften om att vi ska gå ner i vikt. Så när vi kommer tillbaka till sverige ska vi börja träna tillsammans. Jag har redan gymkort på haga så vi ska skaffa ett till älsklingen också.
Andra nyårslöften har vi inte gett, tillsammans iaf, men jag ska försöka bli en mkt bättre person än jag var 2008. Förra året hade jag samma löfte, och visst, jag uppfyllde det till en viss del men det är så mkt mer som jag hade kunnat gjort. Så nu får jag bara fortsätta med det och bli ännu bättre!

Vi firade in det nya året genom att basta, dricka lite och äta lite mat. Sen åkte vi till en dansrestaurang här för att sitta lite och umgås och självklart dansa! jag fick dansa med pappa vilket jag älskar. Vi dansade 2 slowfox och 2 "humppa". Vet inte vad det är på svenska men det är lite mer fart i det :) Sen gick vi till grillen för att köpa lite mat och sen åkte vi hem och la oss. Så det var en rätt så lugn nyårsafton och det är trevligt.

Snart, eller om ett par timmar, ska vi åka tillbaka till Toholampi.. känns lite tråkigt för jag trivs ju så bra här, men vi har ju inte så mkt tid. På söndag åker vi tillbaka till sverige. Nu kommer jag nog inte att uppdatera förrän imorn kväll när vi är i Vaasa. Jag, Markus å Toni skulle sitta barnvakt när mamma å de andra skulle åka iväg å spela bingo. Men det är bara under ett par timmar. Sen tänkte vi sticka iväg en stund å göra nåt :) typ gå å käka pizza eller nåt ;)

HA EN JÄTTE BRA ÅR 2009 ALLIHOP!!!
-Tanja

RSS 2.0