Tillbaka till verkligheten

Nu så är helgen slut å pappa å min kusin har åkt hem.
Det var riktigt trevligt att ha dem här.. Pappa sov hos syrran å Katja sov här..
Det var så roligt att se pappa med Eya för att han ska alltid vara en sån "tuffing" :) Å Katja vart jätte förtjust i lilla Eya :P fast vem skulle inte bli det ;) hon är en riktig skatt.

Nu har jag kommit in i en period igen då det mesta känns jobbigt.. speciellt att vara ensam. Man har för mkt tid att tänka. Jag vill helst hålla igång hela tiden å vara med en massa folk så man slipper känna efter. Ibland blir det även jobbigt att hela tiden vara på språng, men jag vill helst inte sitta hemma heller hela tiden.
Jag vet inte riktigt vad jag vill ha ut av livet, å jag är väl iofs inte så stressad över det heller men det finns i tankarna ändå.
Jobbigt när man får såna här perioder men som tur äe så så går de alltid över förr eller senare..

Imorn är jag ledig å då ska jag upp på stan å shoppa lite.. förhoppningsvis :)
Sen på kvällen ska jag hem till Mandy och basta å köra lite sing star å karaoke :)
Sen kommer jag att jobba 5 dagar i rad.. riktigt jobbigt.. men nästa vecka jobbar jag bara onsdag, torsdag å fredag så det jämnar ut sig :)

Nu ska jag sätta mig å titta på tv å sen är det dags att sova, kanske man orkar upp å träna imorn.. kanske :D hehe

Bye!
T

Tjohej!

Har inte skrivit på ett tag nu. Har haft fullt upp på jobbet å sen när man väl är hemma så orkar man liksom inte hålla på å skriva en massa.

Men för en och en halv vecka sedan började jag mitt vikariat på USÖ, det är på 100%, så jag jobbar VÄLDIGT mkt! Inte många dagar man är ledig, å speciellt inte efter varandra. Mest en massa strödagar.
Men jag trivs jätte jätte bra! förutom att det ibland är psykiskt påfrestande...
Ska jobba kväll imorn å fredagen bytte jag bort så jag jobbade idag istället. Pappa å min kusin ska komma å hälsa på från Finland! De ska komma å hälsa på lilla Eya! <3 Fast så liten är hon inte längre, hon har ju fyllt 15 dagar ;) hehe

Var hos syrran en sväng idag.. har inte träffat min lilla sötnos (och syrran) på några dagar.. :)
Hon är så fin den lilla sötnöten :D

Just nu håller jag på å gör tacopaj.. har inte hunnit äta något ännu för dagen :/ inte bra, I know... Men jag har helt enkelt inte hunnit.. så nu är jag AAAASSShungrig!!

Imorgon har jag en massa städning kvar, vart så sent ikväll så jag kan inte dammsuga längre. Men ska göra småsaker efter att jag ätit å imorn tar jag å dammsuger å tvättar golven.
Sen ska jag upp på stan å fika med en nyfunnen vän, Moa, innan jobbet. Sen är det dags att köra till Eskilstuna å sen på fredag morgon ska jag hämta pappa å Katja från hamnen i Sthlm :D

Nu ska jag äta.

Må gott!
Bye!
T

Utekväll med jobbet

Kom hem för en liten stund sen.
Har varit ute å ätit med ett av mina jobb, gratis mat är alltid gott! :D
Vi var på ett ställe som heter stadsträdgården. Det var jätte fint å mysigt.
Maten smakade jätte bra. Vi åt grillbuffé, det fanns kycklingfilée å fläskfilée och olika slags tillbehör till maten som tex potatis och sparrissallad, pepparstekt potatis, grönsallad, grillade grönsaker, rotfruktsgratäng å olika slags såser och bröd.. inte så jätte mkt olika grejer att välja mellan... men gott var det iaf! Fast det kostade mer än vad det smakade.. typ 235 per person.. men som sagt, jobbet betalade :D
Sen så fick vi beställa 2 starköl var som de också betalade för... generöst.. hehe..
Sen gick några av oss vidare till Pitchers å satt där en stund. Några gick hem å jag å en tjej gick till hennes kompisar som var i närheten å sen gick vi vidare till björnis.. riktigt dåligt med folk!!
Så jag åkte hem med 01.20 bussen å nu så är jag hemma :)
Borde egentligen gå å lägga mig för jag ska iväg med mamma imorn å handla lite...

God natt!!

Bye!
T

En underbar liten tjej!!

Min syster å hennes man har äntligen fått deras lilla mirakel!!!
Efter 24 timmar av förvärkar å 13 timmars förlossning så kom lilla tjejen äntligen till världen.. Eya född 10.6-08 kl 19.14.. På syrrans å hennes mans bröllopsdag.. bättre present kan man inte önska sig.
Hon vägde ca 3200 å var 50 cm lång... världens sötaste! hon har mörkt hår å mörka ögon...
Jag var så nervös under hela dagen för hennes skull för att det tog så lång tid å  jag kunde bara tänka på vilka smärtor hon måste ha... å ibland grät jag en liten skvätt också ;) haha...
Å speciellt när jag besökte sjukhuset å såg lilla tösen så brast det ordentligt.. jag grina så in i h......e.. :D
Hon är så fin!!!
Man kan verkligen säga att jag är en stolt moster nu...
Det går inte ens beskriva känslan... trodde verkligen inte att jag kunde känna så här starkt.. det kom som en riktigt överraskning...
Måste vara riktigt mäktiga känslor som syrran å hennes man har om jag har så här starka känslor :D
Nu så väntar jag bara på att de ska komma hem så jag kan hjälpa dem att ta hand om henne ;)

Nu ska jag gå å lägga mig... det har varit en väldigt känslosam dag å jag är helt slut :)

Bye!
T

Weight loss -3,5kg :)

Äntligen så börjar jag gå ner i vikt :) även om jag inte direkt har bantat..
Men jag äter mindre här, det är bara att jag fortsätter på samma sätt när jag är i sverige å rör på mig mer.. då tror jag att jag lyckas lite lättare :)

I'm happy :D

Soligt värre

Första riktigt varma å soliga dan sen jag kom hit... riktigt skönt! höll på å måla å greja ute men det vart så varmt så jag var tvungen att komma in en stund å sätta mig :)

Fick en jätte trevlig överraskning när jag skulle in på banken via nätet å överföra lite pengar från sparkontot... hade fått mina skattepengar, 8800! :D så nu är jag riktigt glad..
Ska försöka spara dem så länge som möjligt.. haha, nästan omöjligt för att jag är en person som inte vet hur man sparar :)

På fredag ska jag gå till frisören.. det är en gammal klasskompis så jag får lite rabatt :) men det kostar ändå inte mkt, tänkte klippa å färga å slinga å det skulle gå på ca 65 euro! så det är inte alls mkt... men jag skulle få lite rabatt på det också å det är ju aldrig fel :)

Ska fortsätta med mina grejer, sen är det dags att börja laga mat.. sen efter en stund så ska jag åka å hämta min kusin...
Höres!

Bye!
T

Motorcycle ride

Idag åkte jag å pappa en sväng med hans nya mc, en sväng på 80 km... Slutade titta på fartmätaren efter att den hade kommit upp i 180km/h för jag vart lite rädd.. hahah.. farsan sa att vi var uppe i 200km/h men bara under några sekunder.. sen körde han lite snällare.. men det var riktigt trevligt faktiskt.. fast jag spände mig så mkt så nu har jag ont i nästan varenda muskel som jag äger å har :P hahah...

Kom precis hem från min kusin.. satt där ett par timmar å snackade skit. En gammal klasskompis till mig var där också så det var jätte trevligt att umgås med en gammal vän :) bokade en frisörtid hos henne också.. på fredag.. får väl se vad vi hittar på :) vet inte riktigt vad jag vill ha mer än förändring :)

Imorn ska jag hämta min andra kusin från tåget.. det är ca 20 km dit.. har aldrig kört dit själv så jag vet typ bara åt vilket håll det är men that's about it :) men det kommer nog att gå bra.. hahah.. farsan får rita en karta ;) nee, riktigt så svårt är det inte dit men ändå... Ser verkligen fram emot att träffa henne..

Nu ska jag gå å sova så att jag kan vakna vid någorlunda normal tid imorn... å kanske göra nåt nytta också... som att göra klart den där gungan ;) hahah..
Natti natti!

Bye!
T

Risktagare eller inte?

Är jag en person som tar risker eller gör jag det som känns säkrast..? jag vet faktiskt inte.. har inte tänkt på det förut.. nu är det dags att börja fundera.. Man vet ju aldrig säkert om man inte vågar ta risker men sen så kan det bara bli katastrof av det hela.. eller inte.. knepigt :/
Får väl ta mig en riktigt funderare om den saken...

I helgen var jag i Toholampi.. det var riktigt trevligt. Träffade mormor å morfar å kompisar å så :)
På fredagen tittade vi på film bara å tog det lugnt, på lördagen träffade jag merja å vi gick till pizzerian å åt å så. På kvällen vart det bastu å den lokala puben en liten stund... sen gick vi hem å bara var.. jätte trevligt å mysigt.
Söndagen åkte vi till stallet å åkte häst å vagn en stund, det var riktigt skönt! det var underbart väder å hästen skulle bara promenera så det var så lugnt.. det är så underbart på landet på somrarna.. it's peaceful... jag trivdes :)

Snart är det dags att åka hem.. jag både längtar å inte... jag saknar verkligen syrran å magen å jag går å oroar mig hela tiden över att hon kan föda när som helst.. vill ju vara där :D
Å sen så saknar jag mina kompisar, även om jag har kompisar här men det är inte samma sak. Men sen så vill jag helst inte åka härifrån heller för jag kommer att sakna dem som är här så jätte mkt.. va jobbigt!! :(

Jaja, dags att göra något annat..

Bye!
T

RSS 2.0