Födelsedagar

Den här helgen har vi en massa födelsedagskalas att gå på. imorgon ska vi först fira lilla isra som fyller 3år och sen ska vi åka till svärföräldrarna å fira svärfar som blir 50. Egentligen så fyller Markus också imorn men honom ska vi fira på söndag istället :-)
Sen kommer det att födas en liten kusin till Olivia också när som helst... Även Olivias faster har fyllt år denna månad och nästa vecka fyller min pappa.
September är en dyr månad :-)
Men det är tur att jag får en löneförhöjning nästa månad haha.
Nu ska jag gå å äta lite mat, blev en sen middag idag. ..

Lönesamtal

Idag ska jag ha lönesamtal/utvecklingssamtal på jobbet. Jag ser verkligen inte fram emot det.. inte för att jag tror att jag får en dålig höjning utan för att man ska prata bra om sig själv och det kan jag inte.
Jag har inget självförtroende på jobbet å det kan jag tacka min förra avdelning för. De fuckade mitt liv totalt och det tar ett tag att reparera skadorna.
Men jag får väl gå dit å säga som det är helt enkelt :-)

Nu ska jag ta och småplocka en stund. Måste egentligen gå igenom Olivias leksaker och lägga undan sånt som hon vuxit ifrån.

ikväll blir det jobb....

Länge sen.

nu var det ett bra tag sen som jag skrev nåt här... har inte direkt haft nån lust.
Livet rullar på som vanligt, det händer inte så mkt egentligen.
Har fast tjänst på IVA nu och det känns riktigt skönt. Skönt att man kan "höra hemma" någonstans och behöver inte oroa sig för ifall vikariatet förlängs och om inte så vart man hamnar sen.

Ikväll blir det jobb, och hela helgen också för den delen.
Har varit hemma i veckan med en febrig Olivia som inte alls verkar ha varit sjuk fast hon haft hög feber. Hoppat runt som vanligt. Jag skulle ha legat för döden om det hade varit jag.

Ne nu ska jag ta och väcke Angelina, hon sover fortfarande :-)

RSS 2.0