Gipstavla


Igår var vi ju på babycafét.. det var väl trevligt, men jag tog inte kontakt med någon där... :(
Tyckte att det var jätte jobbigt, så vi satt väl mest å fikade och pratade med dem som jobbar där.
Sen så gjorde vi fot och handavtryck på Olivia i gips, det är klart till nästa onsdag. Då går jag nog dit själv med henne och gör klart tavlan. De har jätte bra priser på allt, som tavlan.. det kostar inget att göra avtrycken men om man vill köpa en ram från dem så kostar det 50kr. Och det är helt klart värt det!

När tösen vaknar från sin morgon/förmiddags vila skulle älsklingen ta med henne ut på en långpromenad så jag får greja här hemma lite i lugn och ro. Känns skönare att städa och fixa när man är själv och inte blir avbruten med det man håller på med. Sen ska vi få lite lunchbesök av Sofie :) Tänkte fixa till en kyckling och pastasallad och varma baguetter till...
Därefter blir det familjecentralen och en träff med föräldragruppen, ska få information om det här med introdution av smakportioner vid 4 månaders ålder. Kan vara bra att lyssna på. Fast ganska mycket information har jag redan fått av syrran :) och sen så är ju inte allt så "svart eller vitt" som det är enligt bvc, att man SKA göra så och man ska INTE ge dem innan mm.
Men i alla tider förut så har ju barn fått gröt mm i ganska tidig ålder, bla jag själv...
Men sen så förstår jag ändå varför de vill att man ska helamma tills barnet är 6 månader, för många slutar/minskar på amningen så fort man får introducera och börja ge annan mat. Och amningen är ju det bästa för dem. Jag kommer inte att sluta eller minska på amningen även fast jag ger lite annat utan kommer att fortsätta som vanligt.
Så runt julen får Olivia börja smaka på lite potatis, kokt morot, banan mm :) men det är ju inte säkert att hon är redo för det, alla barn är ju olika.. men vi tar det som det kommer :)

Kommentarer
Postat av: Nina - Tvåbarnsmamma

Sen brukar det bli så att man inte tar kontakt med någon om man har nån med sig. Och de kommer ju inte fram till dig då heller.

Blir väl bättre nästa vecka om du går själv :)

2011-11-10 @ 13:29:14
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: mummu

ja kahvia heheh

2011-11-10 @ 16:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0