Blir tokig snart!


När blir det lättare? blir det någonsin det??
Just nu känns det så otroligt hopplöst.. förstår inte varför Olivia inte kan somna när hon är trött. Sen blir hon övertrött och det blir bara värre. Försöker med amning, antingen går det inte alls (eftersom hon inte är hungrig) eller så äter hon tills hon somnar men vaknar sen när jag flyttar på mig.
Visst, jag kunde väl ligga kvar där men i en och samma ställning i nån timme låter inte så lockande.

Kommentarer
Postat av: Anonym

förstår att det är frustrerande! har ni samma kvällsrutiner varje kväll? jag badar min dotter varje kväll och sen sover hon så sött..(hon är 4 mån) Om inte hon blir torr av det så är det ingen fara:) eller så kan man smörja om man vill..prova det om ni vill? :) /anna

2011-11-28 @ 19:45:35
Postat av: T- finnen som inte försvinner med clerasil ;)

Anna: Vi har samma rutiner varje kväll, det brukar fungera jätte bra. Det är eftermiddagarna som är jobbiga då hon är trött men inte vill sova... och hon klarar inte av att vara vaken tills det är dags att sova för natten heller... men tack för tipset, ska göra det om hon börjar krångla på kvällarna då hon älskar att bada :)

2011-11-28 @ 21:49:15
URL: http://tanjakatinka.blogg.se/
Postat av: Nina - Fotogalen tvåbarnsmamma

Det vi fick göra med Eya var att testa oss fram och försöka få henne somna på olika sätt.. Babysitter, "kudden", amning, bära runt eller i vagnen. Och för oss blev det babysitter eller amning. Men hon vaknade också efter amningen om jag gick upp direkt. Men jag märkte att det tog lite längre stund innan hon vaknade ifall jag först låg kvar i typ 10 minuter efter att hon somnat och sen försiktigt gick upp.. Andra tips har jag tyvärr inte då inget fungerade på Eya heller..

2011-11-29 @ 08:05:23
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: Anonym

testa att gå ut o gå med henne när det är dax för hennes sovstund. Har ni balkong (?) är det bara att lägga ut vagnen sen när ni kommer hem så sover dom små ofta bra i det friska luften. Och självklart klädd efter väder:)

2011-11-29 @ 19:04:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0