Helgen


Har inte orkat blogga i helgen, av olika anledningar :)

Gårdagen firade vi min födelsedag (som är på tisdag egentligen). Nästan alla kom som var bjudna och det var en jätte trevlig eftermiddag/kväll. Jag åt för mycket bara så mådde väl inte så jätte bra på kvällen, men det hör ju till :)

Idag har vi varit på Markus familjs stuga och fikat lite, tittade även på en stuga precis bredvid eftersom den ska säljas. Och vi kom fram till att vi ska köpa den :) Och den köps från familjen så då är det inga problem med att göra en liten "privat" avbetalningsplan :)
Det är jätte fint läge på den, jätte fin utsikt då den ligger på ett berg. Dock måste vi bygga ett ordentligt staket runt omkring så inte Olivia får för sig sen senare att gå nedför berget :)
Det finns mycket jobb att göra, allt måste byggas om där, men det är ett projekt som får ta den tid den tar... och så har vi fått erbjudanden om hjälp så det fixar sig. Så nu är drömmen om ett eget bastu väldigt nära! :)
Vi ska dit redan på juldagen, om vädret tillåter, och börja lite med golvet inne i stugan och så.

Nästa vecka finns inte mycket inplanerat, har tid hos kuratorn på tisdag och på onsdag ska jag nog till marieberg och handla lite julklappar. Sen måste vi åka och storhandla inför julafton också någon dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0