Jädrans korkade dumhuvud!

Igår så jobbade jag toooo much... Först på sjukhuset 7-16, sen så cyklade jag hem (obs! i motvind) å var helt slut för att det var riktigt kaotiskt på avdelningen.. en tant stack därifrån å vi letade efter henne överallt å så fick vi reda på att hon hade tagit bussen hem.. jävla tant asså :)
När jag kom hem så gick jag å la mig på en gång, var så jäkla trött.. sov i 2 timmar å sen så var det dags att börja förbereda sig för nästa jobb.. åt lite mat å surfa runt på nätet å sen åkte jag till Björnis...
Trodde att det skulle bli en lugn kväll för det fanns inte så mkt folk där men jag höll på å dö när vi väl stängde borden.. det hade varit fullt med folk å jag hade fullt bord hela tiden.. hann inte hämta något att dricka å inte kunde jag sitta heller för stol-jäveln var sönder! så hade jätte ont i min rygg å axlar, kändes som att jag inte skulle orka stå på mina ben tillräckligt länge så att jag kan ta mig hem...
Å sen så var jag tvungen att vara så jädrans dum.. fattar inte varför jag måste jämt vara så korkad.. haha, gav en kille mitt nummer! varför fattar jag inte.. är absolut inte intresserad av honom.. visst han var trevlig å så.. men vi kanske kan bli kompisar, men ABSOLUTELY NOTHING ELSE!
Jädrans korkade dumhuvud!

Idag har jag varit en sväng till Ikea med mamma.. köpte en lådhurts till mitt skrivbord..
Lådhurts- fan va fult namn :) hehe
Måste montera ihop det.. någon dag.. om jag orkar, lat som jag är :D
Ska iväg snart å paddla med Mandy å hennes familj..
Sen på kvällen ska jag nog gå ut.. antagligen med tjej-gänget från casinot eller åtminstonde 2 av dem :)
Eller inte.. får väl se hur kvällen artar sig :) men ut vill jag.. Angelina har inte hört av sig, frågade henne om hon ville gå ut.. She said maybe so I don't know if she wants to go or not.

Ja, måste gå nu, Uppdaterar väl lite senare kanske.. eller imorn.. vi får se ;)

PUSS
Bye!
T

Kommentarer
Postat av: Mandy

haha du e så rolig gumman..har han ringt eller

2008-07-20 @ 17:52:34
URL: http://mizzmandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0